top of page

Fotografie cursus

Verhalende Fotografie Cursus, de Kunst van het Zien,bij de Academie voor Verhalende Fotografie, Eindhoven.

Leer Betekenisvolle Verhalen Vertellen met Beelden.

Wil je jouw fotografie naar een hoger niveau tillen en boeiende verhalen vertellen door middel van je foto's? Ontdek de wereld van verhalende fotografie! De cursussen zijn ontworpen om je te leren hoe je emoties, momenten en interessante situaties of gebeurtenissen vastlegt in elk beeld dat je maakt.

Waarom deze Verhalende Fotografie Cursus?

Bij de Academie voor Verhalende Fotografie begrijpen we dat fotografie meer is dan alleen een klik op een knop of de instellingen van je camera. Je wordt geleid door de essentiële aandachtspunten in de verhalende fotografie, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt.

Wat je kunt verwachten:

  1. Grondige theorie: Leer de kernprincipes van compositie, kader,  kleur of zwart/wit en contrast om emotie en betekenis over te brengen via je foto's.

  2. Praktische oefeningen: Verdieping in beroemde fotografen. Je gaat fotograferen 'door de ogen van' (deze fotografen). Pas je nieuwe kennis direct toe in deze uitdagende opdrachten om je vaardigheden te versterken en je creativiteit te vergroten.

  3. Persoonlijke begeleiding: Je krijgt individuele feedback en begeleiding om je groei als verhalende fotograaf te stimuleren.

  4. Inspirerende lessen: Door deel te nemen aan de lessen van deze fotografie cursus, bestudeer intrigerende casestudy's om inzicht te krijgen in hoe gerenommeerde fotografen hun verhalen tot leven brengen.

  5. Resultaat: Je leert handschriften herkennen, je eigen voorkeuren ontdekken en zo kom je tot jouw eigen stijl.

  6. Netwerkmogelijkheden: Ontmoet medestudenten met dezelfde passie en bouw waardevolle relaties op binnen de fotografiegemeenschap.
     

Inschrijven voor deze Fotografie cursus

Grijp deze kans om je passie voor fotografie te combineren met de kunst van verhalen vertellen. Schrijf je nu in voor de Verhalende Fotografie Cursus aan de Academie voor Verhalende Fotografie en zet de eerste stap op weg naar het creëren van betekenisvolle foto's.

Opgelet: Plaatsen zijn beperkt en worden toegewezen op volgorde van inschrijving. Wacht niet te lang!

Klaar om jouw fotografie reis te beginnen? Neem vandaag nog contact op en meld je aan voor de Verhalende Fotografie Cursus de Kunst van het Zien aan de Academie voor Verhalende Fotografie

bottom of page